2-manna lag i Uddevalla

På ett fantastiskt initiativ av Pontus i Uddevalla så var vi iväg och spelade 2-manna lags matcher i Uddevalla. Vi åkte dit med 8 rejält spelsugna bordtennislirare. Hela gänget hade delats in i 4 divisioner utifrån spelstyrka. Edward och Gustav fick möjligheten att spela med en ny kompis från en annan förening.

Konceptet såg ut som följande. 4 lag i varje division. I varje lagmatch spelades 2 singlar följt av en dubbel och slutligen två singlar till. Varje match spelades i 3 set, alla setten samt matcherna spelades. Grymt bra sätt att få fokus på varje set och varje match oavsett utgång.

I division 2 stod Marlon och Johannes som segrare tätt följt av Elin och Linnea. 🏆

I division 3 blev det superjämnt där Celeste och Cornelia lyckades vinna före Edward och Max (Uddevalla).🎯

I division 4 kunde Gustav och Elias (Uddevalla) vinna gruppen efter fint spel.🥳

En fantastiskt rolig dag som bara måste upprepas på något sätt. Spelarna tyckte det var väldigt roligt att få spela i lag och det var ett ideellt coachande spelarna emellan. Ett tight och bra spelschema gjort att hela 32 spelare kunde få mycket matcher på totalt 8 bord. 🏓💪

2 kommentarer

 1. Andreas Andreas

  Vad kul! Kan vi köra samma koncept i Stenungsund och bjuda in de klubbarna som var med till oss?

  Svara
  • Simon Simon

   Det tycker jag definitivt. Det var en väldigt kul tävlingsform. Sen har vi märkt att lagen norr om Uddevalla är lite svårflörtade med resor ner till Std.

   Svara

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras.