En magisk bordtenniskväll med Jörgen Persson

Med väldigt kort varsel så nåddes vi alla av nyheten att förbundschefen Thomas Buza och förbundskaptenen för herrlandslaget skulle komma och gästa oss denna Fredagkväll. Pingis- och sportintresserade människor från hela vårt närområde hade samlats hos oss i Stenungsunds Arena för att få en glimt av mångas stora pingisidol Jörgen Persson. Jörgen som har betytt och betyder otroligt mycket för svensk bordtennis igenom sin egna framgångsrika karriär men nu även genom att, som coach, guida fram nästa stora bordtennisgeneration i form av Truls Möregårdh, Anton Källberg, Mathias Falck och Kristian Karlsson.

Bilderna får tala för sig själv. Frågestund, fika och självfallet den obligatoriska rundpingisen. Kort och gott en perfekt fredagkväll!

Vi riktar ett extra stort tack till alla som kom och var med och bidrog till denna underbara afton och ett extra stort tack till vår ordförande Andreas Johansson som såg till att denna oförglömliga kväll blev av!

Och naturligtvis stort tack till till Svenska Bordtennisförbundet med Thomas Buza och Jörgen Persson som kom och gästade vår lilla men sprudlande bordtennisförening!

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras.