Fina prestationer på BD-touren i Svanesund

Det var ett stort gäng anmälda till dagens BD-tour i Svanesund. Jag, Simon, och Coach Lassbo var på plats och fick se otroligt fin bordtennis under hela dagen signerat blå-klädda Stenungsunds spelare.

I division 1 så hade Svanesunds mycket starka ungdomar valt att tävla vilket bjöd på pingis på hög nivå. I denna division segrade Jesper efter att ha vunnit mot lagkamraten Trond i en tight 5 settare. Jesper, men även Trond, är aktiva träningsdeltagare på våra Torsdagar respektive Söndagar, vilket gör att vi naturligtvis följer dom i tävlingssammanhang. Tyvärr så kunde inte storfavoriten Jona deltaga pga förkylning.

I division 2 så lyckades Eivind ta några riktiga fina matcher och tampade sedan på tappert i B-slutspelet. Ska nämnas att han slog Linus från Skärhamn som sedan vann hela divisionen. Johannes blev 3a🥉i samma division efter mycket smart spel denna dag.

I division 3 lyckades Marlon knipa första platsen 🥇efter mycket fint fotarbete i alla matcher. Linnea slutade 3a 🥉och Elin gick till semi i B-slutspel. Tack till Pappa Stefan för ett föredömligt divisionsansvar.

I division 4 spelade Cornelia och är en tjej som tar ny mark för varje vecka som går. Träning ger färdighet!

I division 5 kunde Celeste nypa andra platsen 🥈med sin luriga backhand serve och varierade placeringar.

I division 6 slutade Edward på en hedrande 4e plats.

I division 8 hade vi Adrian, Frans och Gustav. Gustav lyckades besegra Frans i finalen i B-slutspel.

I division 9 slutade Anton på en imponerande 4e plats.

I division 10 lyckades debuterande Alexander sluta 4a!

Tack till Svanesund för ett, som alltid förträffligt, arrangemang och till alla grymma föräldrar som är med och stöttar sin barn!

Resultaten kan läsas här.