A-laget

Vårt A-lag är en sammansvetsad grupp av entusiastiska spelare som älskar bordtennis och utmaningar på tävlingsnivå. Vi spelar i division 4 – Väster – Nordvästra Götaland och strävar efter att uppnå vårt bästa på och utanför spelplanen.

Vilka är vi?

Vårt fokus ligger på att kontinuerligt förbättra våra färdigheter och stärka vår lagkemi genom regelbundna träningspass och deltagande i tävlingar.

Vår målsättning är att inte bara prestera väl på tävlingar, utan också att skapa en positiv och stöttande miljö inom laget. Vi tror på fair play, kamratskap och att stötta varandra i både framgångar och motgångar. Vi värdesätter gemenskap och strävar efter att skapa en laganda som inspirerar oss att nå våra individuella och gemensamma mål.

Dsc01809b

Överst från vänster

Jimmi Persson – Nyast i laget med minst bordtennis-erfarenhet. Det han saknar i sina grundslag tar han igen med entusiasm och skånsk accent.

Simon Ebeling – Lagledare och tränare i föreningen. Driven och temperamentsfull forehand-loopare som gillar fartfyllda bollar. Svanesundsfostrad i unga år.

Fredrik Grankvist – Började lira i vuxen ålder men har skaffat sig stor tävlingserfarenhet. Spelar med ett offensivt lugn som få behärskar. Backhand-backhand-forehand sen är poängen över.

Stefan Carlander – Han har nyligen startat upp sin bordtennis-comeback efter 20-års träda. En storsvingande spelare som kan dra in bollarna från vilken vinkel som helst.

Nederst från vänster

Martin Lassbo – Tränare i föreningen och som också startat upp sitt återvändande till sporten. En bollsäker offensiv spelstil med mycket skruv. Även han har Svanesundspingis i rötterna.

Per Andersson – Ankaret i laget i form av gedigen kompetens från spel högre upp i spelsystemet. Han kombinerar ett mycket lurigt närspel med ruskigt välplacerade loopar.

Elvis Soploher – Mr. Stenungsunds BTF himself. Han har varit en fantastiskt grundpelare i föreningen under många år. När han runt år 2065 slutar spela bordtennis så kommer hans tröja hänga i taket. Med blixtrande attacker både på forehand och backhand styr han spelet med sin vänster-krok.

Kommentarer inaktiverade.