Sista BD-touren i Ed

Trots en lång resa upp till Ed i Dalsland så hade vi många spelsugna ungdomar på plats i den sista BD-touren för året.

I div.1 spelade Johannes och gjorde flera av sina bästa matcher för säsongen. Det var tufft motstånd, men han visar mer och mer att han är att räkna med mot bättre motstånd!

I div.2 hade vi Linnea, Elin och Marlon. Nästan uteslutande 5-sets matcher i en mycket jämn division. Vi berömmer återigen BD-touren formatet som producerar dessa grymt jämna nivåer. Linnea fortsätter att bli bättre och bättre över bordet och är aggressiv som få. Elin med sin bollsäkerhet gick många jämna matcher. Marlon som för dagen hade det ganska tungt plockade fram långnabbet och kunde lira sig fram till en vinst i b-slutspelet.

I div.3 nådde Cornelia final i b-slutspelet efter att ha gjort sin bästa tunering för året. Hon visade en väldigt fin variation i sitt, i vanlig ordning, dödliga attackspel. Tränar väldigt flitigt och roligt att det ger resultat!

I div.4 lyckades Celeste ta sig till A-slutspel efter fler 5-sets vinster. Hon kämpade på väldigt tappert med sitt offensiva spel mot flera väldigt bollsäkra motståndare. Division avgjordes på bollräkning mellan 1, 2 och 3:an där Celeste slutade 3:a. Jämna divisioner!

I div.5 hade vi Edward som efter väldigt välplacerade offensiva slag tog sig till A-slutspel där han sedan slutade 3:a.

I div.6 hade vi Gustav som var superfokuserad hela divisionen igenom och kunde ro hem 2:a platsen efter fint varierat spel.

I div.7 spelade ett härligt gäng från pingiskolan i form av Lukas, Noah och Anton. Alla lyckades ta sig till pallplats med Noah 2:a Lukas 3:a och Anton på 5:e plats som vinnare av b-slutspelet.

I div.8 gjorde Alexander en stabil insats och lyckades vinna hela divisionen efter att ha spelet väldigt lugnt och metodiskt!

Ett stort tack till alla spelare, ledare, föräldrar och Eds FF för ett fint arrangemang!

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras.