Stort gäng på BD-touren i Munkedal

Det var ett rejält gäng vi fått med till ungdomstävlingen BD-touren i Munkedal. Vi blev hela 14 spelare från Stenungsunds BTF!

Vi var nästan representerade i varje division. Lukas och Elin kämpade på tappert i dom högsta divisionerna 1 och 2. I division 3 blev det oerhört jämna matcher där Marlon inledde med 4 raka 5-settare och fick sen se sig besegrad av Linnea i B-slutspelet efter en som alltid underhållande match dom två emellan. Vann division gjorde Eivind efter väldigt fint och varierat defensivt spel.

Cornelia gjorde många fina matcher i division 4 och visade flera gånger upp sin forehand-slägga. Julius och Ludvig spelade i div 5 och var oerhört nära att vinna flera jämna matcher.

Edward som spelade i division 6 och lirade många jämna matcher och vågade mer och mer allt som dagen gick.

I dom lägre divisionerna hade vi nu ett färskt gäng nykomlingar från pingisskolan. Gustav krigade på tappert och tog sig till A-slutspel i division 8. Frans, Petter, Adrian och John spelade en sprudlande pingis i division 9 där det blev Frans som lyckades stå som slutsegrare. i division 10 hade vi Anton och Joshua på plats. Joshua hade för dagen det absolut vassaste fotarbetet då han valde att spela med forehand över precis hela bordet. Klass!! Anton lirade en bolllsäker pingis och nöp andra platsen i divisionen.

Otroligt roligt att få vara med och coacha en sån här dag. Nu tränar vi vidare och laddar för nästa BD-tour i Svanesund den 9 mars. Tack till Munkedal för ett fint arrangemang!

Resultat

2 kommentarer

  1. Rose-Marie Sjöberg Rose-Marie Sjöberg

    Roligt att se och läsa om dessa duktiga spelare. Särskilt stolt är jag över mitt barnbarn Eivind!

    Svara

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras.